back to » projekti i akcije

My Career from Zero to Hero (02hero)

Thursday, 30 September 2021 00:00
(0 votes)
Written by 

Projekat „My Career from Zero to Hero (02hero) – izgradnja kapaciteta mreža civilnog društva Zapadnog Balkana za implementaciju one-stop-shop modela za zapošljivost mladih za poslove budućnosti u okviru četvrte digitalne revolucije“ trogodišnji je program koji Centar za omladinski rad – CZOR (Srbija) sprovodi u partnerstvu sa Forum MNE (Crna Gora), Centrom za edukaciju mladih (Bosna i Hercegovina), Youth for Social Changes – YSC (Albanija) i TOKA (Kosovo).

02hero predstavlja model integrisanih usluga za zapošljivost mladih koji nisu u sistemu obrazovanja, radnom odnosu, niti u sistemu obuke, zasnovan na one-stopshop metodologiji, koji na jednom mestu omogućava mladima da razviju veštine neophodne za poslove budućnosti u okviru 4.0 digitalne revolucije. 02hero model obuhvata sledeće usluge: 1. dosezanje mladih, 2. razvoj digitalnih veština uz praktičan rad i mentorsku podršku, 3. razvoj prenosivih veština, 4. razvoj preduzetničkih veština, 5. onlajn edukativne tutorijale, 6. karijerno savetovanje i 7. umrežavanje sa poslodavcima.

Tim Nvo Tnt je u sklopu projekta pripremio 12 #02hero video tutorijala o osnovama digitalnih vještina. U serijalu se može saznati ponešto o početnim koracima na internetu, u MS Wordu i Excelu, Zoom-u; Photoshop-u; u radu sa PHP, JavaScript-om, HTML-om, WordPress-om, ali i kako se snaći u svijetu Social media marketing-a.

share this item
facebook googleplus linkedin rss twitter youtube
item hits
Read 266 times
Last modified on
Sunday, 05 March 2023 19:57