back to » projekti i akcije

Hvala Podgorici!

Sunday, 11 December 2022 00:00
(0 votes)
Written by 
Druženje u Podgorici je završeno, naša mala ekipa sada kreće na put. Kotor, Nikšić, Mojkovac...
 
 
 
Desetog decembra u prelijepom ambijentu 201 Engaging space imali smo prilike da odgledamo filmove: Koncert za mir, Borderland Soundtrack, In The Court of Crimson King i Hickups with Little Steven iz domaće produkcije.
Posebno hvala Brankici Drašković autorki filma i serijala Borderland Soundtrack i piscu i novinaru Branu Mandiću koji su našu malu manifestaciju umnogome uveličali svojim riječima.
 
Do novih akcija!!!
 
Rokumentarni dani 6 su dio projekta “Osvajanje slobode – kulturni korektiv, od individualnog do kolektivnog čina” podržanog kroz program malih grantova. Program predstavlja dio nacionalnog projekta “Dijagnoza i terapija slobode izražavanja, govora mržnje i etničkih tenzija” koji je zajednička inicijativa Institut za medije Crne Gore, CEDEM - Centar za demokratiju i ljudska prava i Portal Ul-info, usmjerena ka jačanju i zagovaranju slobode izražavanja, suzbijanju govora mržnje i smanjenju etničkih tenzija u Crnoj Gori. Projekat je finansiran od strane Evropske unije kroz Program Evropski instrument za demokratiju i ljudska prava za Crnu Goru 2020, EIDHR, a kofinansiran je od strane Ministarstva javne uprave Crne Gore.
share this item
facebook googleplus linkedin rss twitter youtube
item hits
Read 246 times
Last modified on
Sunday, 05 March 2023 20:21